četvrtak, 23.11.2017.

Pjev duše


Kada postojite i djelujete u skladu s onim što jeste, vaša duša pjeva. Kada to nije slučaj, tada pati. Kada ste usklađeni, osjećate se prirodno i lako. Kada niste, sve je teško i tamno. Kada ste u skladu, znate da je to prirodno stanje. Mrak duši nije prirodan, nije normalno nositi cipele broj manje, ili još gore, nekoliko brojeva manje. Kada ste usklađeni, krila su vam neprestano spremna za let i koristite svaku priliku da ih raširite i poletite; prilika je puno, svaki dan, kada ste usklađeni, ne propuštate ni jednu.
Svaki dan vam je na raspolaganju nova prilika za napraviti dubinsku promjenu. Svaki dan, nova prilika! Sve ovisi o vama. Kada namjeravate započeti? Imate nešto pametnije u svom rasporedu i planovima?

- 20:22 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga

Ekspresije o temama osobnog razvoja.




Pitanja i informacije:
alen1zoric@gmail.com



Manje je često dovoljno, a više previše. Umijeće je pronaći pravu mjeru i vlastiti put.






"Inspire (from the Latin inspirare) means to breathe life into another."
































"Tehnologije koje smo stvorili i neprestana poplava takozvanih informacija koje nam se nameću toliko nas odvlače i proždiru da se, više nego ikada, čini društveno korisnim uroniti u knjigu kojom ste okupirani... Mjesto mira na koje morate "otići" kako biste mogli pisati, ali i ozbiljno čitati, mjesto je gdje zapravo možete donositi odgovorne odluke, na kojem se zapravo možete produktivno suočiti s inače zastrašujućim i nesavladivim svijetom..."
Jonathan Franzen